Bevestiging sollicitatie

Wij hebben je gegevens voor de sollicatie naar de functie Hoveniers ontvangen en nemen deze in behandeling. Wij houden je op de hoogte van verdere stappen in het sollicitatieproces. Je ontvangt deze bevestiging nogmaals via de mail.

Wil jij ervoor zorgen dat de gemeente Leeuwarden elke dag een stukje mooier wordt? Word je blij van het werken in de buitenlucht en heb je groene vingers? Dan is dit misschien wel jouw ideale baan! De buitendienst van de gemeente Leeuwarden is op zoek naar 2 enthousiaste en ervaren hoveniers die zich dagelijks willen bezighouden met het openbaar groen.

Als Hovenier is iedere dag anders. Je komt dagelijks op uiteenlopende plaatsen binnen de gemeente en verricht alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van de aanleg en onderhoud van het openbaar groen. Iedere ochtend verzamel je bij de hoofdlocatie, waar je gezamenlijk opstart met een bak koffie. Vervolgens vertrek je met een aantal collega’s in de auto richting jouw werklocatie voor die dag. Samen met jouw collega’s zorg je voor een leefbare, mooie en groene gemeente waar we trots op kunnen zijn.

Een greep uit jouw werkzaamheden:
 
  • Het onderhouden en aanleggen van wisselperken en vaste plantenborders;
  • Begeleiding snoei van jonge bomen;
  • Het onderhouden van parken;
  • Het geven van werkleiding aan een team medewerkers;
  • Onderhoud van bossen.

Wie ben jij

Jij bent een echte aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt. Met jouw kennis en ervaring op het gebied van groenonderhoud doe je er alles aan om onze gemeente er tip top uit te laten zien. Je hebt ervaring met schoffel- en snoeiwerkzaamheden, hebt kennis van het vellen van bomen en bent in het bezit van een hoveniers diploma niveau 3. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, net als het geven van vaktechnische aanwijzingen en adviezen. Je bent resultaatgericht, flexibel. Je durft initiatief te nemen en je motiveert collega’s om dit ook te doen. Tot slot beschik je over rijbewijs B, BE.

Waar ga je werken

We zijn er voor onze inwoners en bedrijven. Dat is ons bestaansrecht. We richten ons werk en onze organisatie in binnen de bestuurlijke kaders en bewegen constant mee met ontwikkelingen in de samenleving. Dat doen we vanuit een publiek hart met aandacht voor de leef- en werkomgeving.

Je komt de werken bij de Buitendienst. De Buitendienst is opgebouwd uit het team Planning & Werkvoorbereiding, een team Groen dat uit 8 rayons bestaat, het team Technisch Beheer en Onderhoud, het team Nautiek, en het team Begraafplaatsen, Bomen en Heemtuinen. In totaal werken we met 220 medewerkers aan het beheer van de openbare ruimte.

Het team
Je gaat deel uitmaken van een rayon binnen team Groen. Dit rayon bestaat uit Hoveniers en Groen medewerkers. Als hovenier ben je leidend in het werk en geef je werkleiding aan je team. Dit team bestaat o.a. uit medewerkers met een SW-achtergrond. Met elkaar zijn jullie actief in het beheer en de aanleg van onze groenvoorzieningen. Samen met je rayonbeheerder overleg je over de uitvoering van de werkzaamheden, maar ook de begeleiding tijdens het werk. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar bij andere teams.

Wat bieden wij

Wij bieden een afwisselende, uitdagende baan in de buitenlucht met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt bij ons een jaarcontract, met de intentie om deze na een jaar om te zetten in een vast dienstverband. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van minimaal €2.404 en maximaal €3.481 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. (schaal 6, salaristabel 1-1-2024 Cao gemeenten)

Een extra aantrekkelijke voorwaarde is het gebruik kunnen maken van 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB) boven op het bruto jaarsalaris. Naast een goed salaris biedt de gemeente Leeuwarden meer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een mobiele telefoon, gunstig pensioenfonds, kortingen op diverse verzekeringen en korting op jouw fitnessabonnement.

Contact

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al werken in deze mooie functie? Solliciteer dan nu! Reageren op deze vacature kan tot en met 22 september. De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 27 september. 

Heb je vragen over de inhoud van de vacature? Dan kun je contact opnemen met Sander Romar, Teamleider Groen, bereikbaar via 06-50050490 en/of sander.romar@leeuwarden.nl. 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met Mandy Wietses, bereikbaar via 06- 50050485 (WhatsApp ook mogelijk!) en/of mandy.wietses@leeuwarden.nl.

De gemeente Leeuwarden let niet op leeftijd, sekse, afkomst, kleur of geaardheid. Bij ons tellen je kwaliteiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Toekomstige
collega's